MOTOMORINI X-CAPE 650 SPOKE WHEEL RED PASSION

7790.00 €

X-CAPE 650 SPOKE WHEEL RED PASSION

0101350
MOTOMORINI
Κατόπιν Παραγγελίας
Δώρα με την αγορά της μοτοσυκλέτας:
  • ΚΡΑΝΟΣ FULLFACE Ή JET (ευρωπαϊκών προδιαγραφών ασφαλείας)
  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (με ευ ’όρου ζωής εγγύηση)
  • ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
  • ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ)
  • ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ MOTOREX
  • ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
  • ΓΑΝΤΙΑ

Το X-CAPE της Moto Morini είναι η απόλυτη Adventure μοτοσικλέτα: ευελιξία, διασκέδαση και άνεση με φουτουριστική, εντυπωσιακή εμφάνιση. Οι ακτινωτοί τροχοί είναι 19” εμπρός και 17’’ πίσω με tubeless ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR και ένα μεγάλο μπροστινό ρυθμιζόμενο πιρούνι διαμέτρου 50 χιλιοστών της Marzocchi εγγυώνται μια εκπληκτική οδική συμπεριφορά, καθιστώντας την X–CAPE εξίσου κατάλληλη τόσο για ορεινές όσο και για εκτός δρόμου χωμάτινες διαδρομές.

H μεγάλη σέλα, είναι άνετη για τον επιβάτη αλλά και τον συνεπιβάτη, με μόνο 845mm από το έδαφος, προσφέρει τέλεια εργονομία για κάθε ύψους αναβάτες και με συνδυασμό τις χειρολαβές συνεπιβάτη προσφέρουν άνεση και ασφάλεια. Η μεγάλη οθόνη ταμπλό TFT 7″ – από τις μεγαλύτερες στην αγορά – δίνει πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, τόσο για τα πιο περιπετειώδη ταξίδια όσο και για την καθημερινή μετακίνηση στην πόλη. Επιπρόσθετα, ο αναβάτης μπορεί να επιλέξει  ανάμεσα σε 4 διαφορετικά στιλ γραφικών. Ο ανεμοθώρακας είναι ρυθμιζόμενος με το ένα χέρι ακόμα και εν κινήσει και οι προβολείς LED ολοκληρώνουν ένα βασικό εξοπλισμό υψηλών προδιαγραφών. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, το σετ των 3 βαλιτσών, οι προστατευτικές μπάρες, τα θερμαινόμενα grip και άλλα, συμπληρώνουν τις επιπλέον ανάγκες μιας πραγματικής Adventure μοτοσικλέτας.

Το σύστημα πέδησης, με διακόπτη ABS, έχει την υπογραφή της Brembo. Τα πιρούνια Marzocchi είναι πλήρως ρυθμιζόμενα. Τα ελαστικά Pirelli Scorpion Rally STR είναι απαραίτητα για να απολαύσετε κάθε τύπο διαδρομής.

Χρώμα: ΚΟΚΚΙΝΟ
Τύπος κινητήρα: Υδρόψυκτος
Εγγύηση ( έτη ): 2
Χωρητικότητα Δοχείου Καυσίμου ( lt ): 18
Ιπποδύναμη ( hp ): 60
Βάρος (πλήρες υγρών, kg ): 213
Κυβισμός (κ.εκ): 650

Σχετικά Προϊόντα

Εγγραφη στο Newsletter

Top