ZONTES M-125 (euro-5) ΜΑΥΡΟ

3345.00 €

M-125 (euro-5) ΜΑΥΡΟ

0101548
ZONTES
Οριακή διαθεσιμότητα
Δώρα με την αγορά της μοτοσυκλέτας:
  • ΚΡΑΝΟΣ FULLFACE Ή JET (ευρωπαϊκών προδιαγραφών ασφαλείας)
  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (με ευ ’όρου ζωής εγγύηση)
  • ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
  • ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ)
  • ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ MOTOREX
  • ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
  • ΓΑΝΤΙΑ

Ξεχωριστή σχεδίαση

Το Μ125 διαθέτει μια ιδιαίτερη αρχιτεκτονική σχεδιασμού, με δυναμικές γραμμές και επιθετική εμφάνιση, που πλέον αποτελεί σήμα κατατεθέν για τα scooters της ZONTES και το κάνουν να ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί στο δρόμο.


Σύστημα πίεσης ελαστικών

Το γερμανικό και υψηλής ακρίβειας σύστημα TPMS παρακολουθεί, ενημερώνει για τη σωστή πίεση και θερμοκρασία των ελαστικών και προειδοποιεί σε περίπτωση μη φυσιολογικής πίεσης στην οθόνη της μοτοσυκλέτας.


Υγρόψυκτος κινητήρας επιδόσεων

Ο μονοκύλινδρος, υγρόψυκτος, τετραβάλβιδος κινητήρας των 124,6 κυβικών αποδίδει 14,6 ίππους και 12,8Νm ροπής. Παράλληλα, τα επίπεδα της κατανάλωσης φτάνουν στα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα της τάξης των 2,6L/100km Το επαγωγικό κλειδί είναι μικρό σε μέγεθος και μπορεί να τοποθετηθεί ακόμη και σε λουράκι ενός smart watch.


Keyless τεχνολογία

Αναγνωρίζει το ειδικό κλειδί όταν βρεθεί σε απόσταση 1,5 μέτρου και διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα που λειτουργεί ακόμα κι αν η στάθμη μπαταρίας είναι χαμηλή. Μέσω του κεντρικού κλειδώματος ελέγχεται το κλείδωμα της σέλας, του τιμονιού και του καλύμματος για την τάπα του ρεζερβουάρ.


Έγχρωμη TFT οθόνη

Η έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης και φωτεινότητας, με τεχνολογία IPS για μεγαλύτερη γωνία θέασης, διαθέτει αυτόματη ρύθμιση επιπέδου φωτεινότητας ανάλογα με τις συνθήκες φωτισμού που επικρατούν στο περιβάλλον. Έχει τέσσερα εξατομικευμένα θεματικά interfaces για να επιλέξει ο αναβάτης αυτό που του ταιριάζει.





Χρώμα: ΜΑΥΡΟ
Τύπος κινητήρα: Υδρόψυκτος
Εγγύηση ( έτη ): 2
Χωρητικότητα Δοχείου Καυσίμου ( lt ): 12
Ιπποδύναμη ( hp ): 14
Κυβισμός (κ.εκ): 125
Βάρος (πλήρες υγρών, kg ): 160

Σχετικά Προϊόντα

Εγγραφη στο Newsletter

Top