Σχετικά με μας

Tο 1958 ο Ιωάννης Ζαχαρόπουλος, που δούλευε ήδη ως πωλητής σε καταστήματα της Αθήνας, ανοίγει μαζί με τον κουνιάδο του Ιωάννη Αυγέρη στον Πειραιά, το 1ο μαγαζί εμπορίας μοτοσικλετών και τρικύκλων. Εισήγαγαν μοτ/τες SIMPLEX με κινητήρα Sachs και τρίκυκλα CORRIGE με εμπρόσθιο κασόνι.

Το 1960 πωλούσε τρίκυκλα της εταιρείας Alta ( Η πρώτη Ελληνική εταιρεία που κατασκεύασε τρίκυκλα). Λίγο αργότερα ξεκίνησε συνεργασίες με τις εταιρείες «MARKAL» και «ΑΚ ΕΛΛΑΣ».

Το 1963 ξεκινάει συνεργασία με την αντιπροσωπεία αυτοκινήτων «ΜΟΤΟΡ ΕΛΛΑΣ Α.Ε.» και γίνεται ένα από τα έξι εξουσιοδοτημένα καταστήματα της εταιρείας που εισήγαγε στην Ελλάδα αυτοκίνητα SKODA, ALFA ROMEO και FERRARI.


Η αγάπη για τη μοτοσικλέτα τους ωθεί στο να πάρουν την απόφαση να συνεργαστούν με τις μεγαλύτερες εταιρείες της εποχής. Έτσι το 1970 ξεκινούν οι συνεργασίες με τις HONDA, YAMAHA, GARELLI, CALIFO, JAWA, SUZUKI, KAWASAKI. Πολύ σύντομα η MOTOREX αφήνει το χώρο του αυτοκινήτου και ασχολείται αποκλειστικά με τη μοτοσικλέτα. Το 1973 ο Γιάννης Ζαχαρόπουλος, σαν αντιπρόσωπος Πειραιά, εκπροσωπεί τη MOTOREX στο 1ο συνέδριο για Έλληνες dealers που διοργάνωσε η Honda Ιαπωνίας. Οι συνεργασίες με όλες τις εταιρείες τα χρόνια που ακολουθούν είναι άκρως επιτυχημένες. Με την εμπειρία και την καθοδήγηση του Γιάννη Ζαχαρόπουλου αλλά και τα απίστευτα νούμερα που πετυχαίνει ο Γιάννης Αυγέρης ως υπεύθυνος των πωλήσεων, η MOTOREX κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου και γράφει χρυσές σελίδες στην αγορά μοτοσικλέτας, πολλαπλασιάζοντας τον αριθμό των ικανοποιημένων πελατών της. Η ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και η αξία στον πελάτη είναι η βάση πάνω στην οποία δουλέψαμε 50+ χρόνια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη σας. Με σοβαρότητα, επαγγελματισμό, ήθος και αξιοπρέπεια συνεχίζουμε να εξυπηρετούμε κάθε ανάγκη του αναβάτη καθώς πιστεύουμε πως η μοτοσικλέτα είναι κουλτούρα και φιλοσοφία ζωής.


Ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του σήμερα, στόχος μας είναι να εξελίσσουμε συνεχώς τις υπηρεσίες μας προς τον καταναλωτή καθώς τώρα περισσότερο από ποτέ επιβάλλεται υπευθυνότητα και σεβασμός στον πελάτη από όλες τις επιχειρήσεις.

Ένα σύγχρονο κατάστημα με τις μεγαλύτερες εταιρείες στο χώρο της μοτοσικλέτας (YAMAHA, SYM, CF MOTO, VOGE KAWASAKI, SUZUKI, HONDA, DAYTONA, MODENAS, PEUGEOT, KYMCO, PIAGGIO, GILERA, APRILLIA, VESPA, DUCATI) και οι καλύτερες εταιρείες ειδών αξεσουάρ, ένδυσης, εξοπλισμού είναι στη διάθεσή σας όπως και το προσωπικό μας, για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει.


Ελάτε να σας γνωρίσουμε από κοντά - Επισκεφθείτε μας πριν αγοράσετε.

Αυγέρης Βασίλειος

Chief Operational Officer ( COO )

Εγγραφη στο Newsletter

Top
0 0.00€