Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών


Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής της.


Η επιστροφή μιας παραγγελίας γίνεται δεκτή εφόσον ισχύουν όλα τα παρακάτω :


Η αγορά να έχει πραγματοποιηθεί αποκλειστικά και μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ( ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά ) Τα προϊόντα που επιστρέφονται στην αποθήκη μας θα πρέπει να βρίσκονται στην αρχική της κατάσταση με όλα τα τυχόν παρελκόμενα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Δεν θα πρέπει να έχει γίνει χρήση του προϊόντος. Επιπλέον όσον αφορά τα κράνη δεν θα πρέπει να έχουν αφαιρεθεί οι προστατευτικές ζελατίνες, δεν θα πρέπει να έχει αλλαχτεί η ζελατίνα με κάποια άλλη και θα πρέπει να υπάρχει η συσκευασία του κράνους σε άριστη κατάσταση με όλα τα παρελκόμενα ( σιλικόνες, τσάντα μεταφοράς κ/ο/κ )

Το δέμα της επιστροφής πρέπει να περιλαμβάνει το ΕΝΤΥΠΟ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ συμπληρωμένο και την αντίστοιχη ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΛΙΑΝΙΚΗΣ ΠΩΛΗΣΗΣ


Α. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ : Η εταιρεία μας θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να αντικαταστήσει το προϊόν που μας επιστρέψατε.

Παρακαλείστε :

  1. Να συμπληρώσετε τον / τους κωδικό / ους προς επιστροφή στο αντίστοιχο πεδίο
  2. Να συμπληρώσετε τον / τους κωδικό / ους που επιθυμείτε να παραλάβετε προς αντικατάσταση στο αντίστοιχο πεδίο.


Β. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ : Χρηματικό ποσό επιστρέφεται μόνο κατόπιν συνεννόησης και σε περίπτωση αδυναμίας αντικατάστασης προϊόντος βάσης της υπάρχουσας διαθεσιμότητας στην ιστοσελίδα μας. Για την επιστροφή χρημάτων είναι απαραίτητη η επιστροφή της απόδειξης λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων το ποσό της επιστροφής συμψηφίζεται με το συνολικό κόστος των μεταφορικών και επιστρέφεται η διαφορά. Ο πελάτης επιβαρύνεται το κόστος των μεταφορικών εξόδων σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που το δέμα θα φτάσει στο κατάστημά μας.


Για τις τραπεζικές συναλλαγές ενδέχεται να περάσουν έως και 3 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή της επιστροφής έως ότου εμφανιστεί το ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό. Τα τραπεζικά έξοδα για τη μεταφορά των χρημάτων επιβαρύνουν τον πελάτη.


Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση μη διστάσετε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο 210 4171600 ή στο [email protected]


Εγγραφη στο Newsletter

Top
0 0.00€