BENELLI TRK702X EURO5 FOREST GREEN

8349.00 €

TRK702X EURO5 FOREST GREEN

0101650
BENELLI
Κατόπιν Παραγγελίας
Δώρα με την αγορά της μοτοσυκλέτας:
  • ΚΡΑΝΟΣ FULLFACE Ή JET (ευρωπαϊκών προδιαγραφών ασφαλείας)
  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ (με ευ ’όρου ζωής εγγύηση)
  • ΕΙΔΙΚΗ ΦΥΣΣΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ
  • ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΔΙΣΚΟΦΡΕΝΟΥ
  • ΔΩΡΕΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ (ΑΠΟ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ)
  • ΕΚΠΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ MOTOREX
  • ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ
  • ΓΑΝΤΙΑ

Το TRK 702 X διατίθεται και σε έκδοση για κατόχους διπλωμάτων Α2 με 35kw.


Το TRK 702 Χ διατίθεται σε ιδιαίτερους χρωματισμούς όπως το Forest Green, το Dune Sea, το Moon Grey και το Anthracite grey.

Το TRK 702 X σχεδιάστηκε και αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου στο Pesaro της Ιταλίας και διαθέτει ένα μοναδικό σχεδιασμό, με απαλές και δυναμικές γραμμές, που προσδίδουν σε αυτό το δίκυκλο Benelli έναν πολύ επιθετικό χαρακτήρα με ισχυρή ταυτότητα. Ο προβολέας, με την διπλή μονάδα LED τοποθετημένος στην εμβληματική δομή της μάσκας, ο σχεδιασμός του ρεζερβουάρ, και η περιοχή που έρχεται σε επαφή με τα πόδια του αναβάτη είναι κατασκευασμένη από μέταλλο, ώστε να εξασφαλίζεται ο ελάχιστος όγκος και να επιτρέπεται η μέγιστη ελευθερία κινήσεων, χωρίς να διακυβεύεται η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ, γενναιόδωρα στα 20 λίτρα με 4 λίτρα ρεζέρβα. Με την εξαιρετική κατανάλωση να κυμαίνεται στα 4,6L/100km προσφέροντας απεριόριστη αυτονομία. Το TRK 702 X δικαίως χαρακτηρίζεται μια adventure μοτοσικλέτα καθώς η αυτονομία προσδίδει ασφάλεια και εμπιστοσύνη σε κάθε ταξίδι.


Άλλα χαρακτηριστικά που διακρίνουν το νέο TRK 702 X, τα οποία μοιράζεται με τα άλλα μοντέλα της σειράς, είναι οι πίσω χειρολαβές, οι οποίες είναι μακριές, ώστε να προσφέρουν μέγιστη άνεση στον επιβάτη, ενώ ταυτόχρονα αποτελούν ένα πολύ σημαντικό στιλιστικό χαρακτηριστικό, καθορίζοντας την ουρά του οχήματος.


Επιπλέον διαθέτει τεχνικές λύσεις που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί στο παρελθόν, αλλά έχουν τροποποιηθεί βελτιώνοντας έτσι τις επιδόσεις του οχήματος. Η καρδιά του TRK 702 X αποδίδει 70 Nm ροπής στις 6000 στροφές/λεπτό χαρίζοντας εξαιρετική απόκριση χάρη στα 7,1kgm ροπής το όχημα διαθέτει (51,5 kW) στις 8000 στροφές, πάντα έτοιμη και δυναμική. Διαθέτει διπλό επικεφαλή χρονισμό εκκεντροφόρου άξονα με 4 βαλβίδες ανά κύλινδρο, με κίνηση μέσω αλυσίδας και στροφαλοφόρο άξονα με στροφαλοφόρους πείρους μετατοπισμένους κατά 180°. Πραγματοποιεί επίσης ηλεκτρονικό ψεκασμό καυσίμου με διπλό σώμα γκαζιού 41 mm. Η μονάδα μετάδοσης, διαθέτει ένα αφαιρούμενο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ο οποίος υποβοηθείται από έναν υγρό συμπλέκτη με μετατροπέα ροπής, και μειώνει σημαντικά τη δύναμη που πρέπει να εφαρμόζεται στο μοχλό του συμπλέκτη, διατηρώντας παράλληλα την ομαλή και ακριβή εμπλοκή των ταχυτήτων.

Χρώμα: ΠΡΑΣΙΝΟ
Τύπος κινητήρα: Υδρόψυκτος
Εγγύηση ( έτη ): 2
Χωρητικότητα Δοχείου Καυσίμου ( lt ): 23
Ιπποδύναμη ( hp ): 76
Βάρος (πλήρες υγρών, kg ): 235
Κυβισμός (κ.εκ): 700

Σχετικά Προϊόντα

Εγγραφη στο Newsletter

Top